Hello There!

FreshMiners is opgericht met als doel cryptomining voor een breed publiek toegankelijk en tastbaar te maken met oog voor duurzaamheid.

Uit eigen ervaring hebben wij meerdere keren ondervonden hoe onduidelijk en ontransparant de markt is. Eveneens weten wij uit eigen ervaring hoe slecht benaderbaar sommige partijen zijn en dat de service in veel gevallen beneden alle peil is. Dat willen wij veranderen! In het verlengde hiervan willen wij groene energie, duurzaamheid en innovatie omarmen en stimuleren. Met enige trots kunnen wij zeggen een eerste succes te hebben geboekt. Op deze pagina lees je meer over duurzaamheid en innovatie.

Nog onbekend met cryptomining? Geen probleem. Laat je vraag achter op de contactpagina en we helpen je graag.

Onze missie

FreshMiners streeft ernaar crypto mining maximaal toegankelijk te maken, met focus op kwaliteit en de best mogelijke service. FreshMiners is van mening dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te kunnen minen.

Wilko

Eigenaar

Jaap

Eigenaar

Greg

Marketing

Wat wij doen

FreshMiners biedt een zorgvuldig geselecteerd aanbod van ASIC en IOT devices aan. Het aanbod bestaat uit de meest efficiënte en krachtige miners van o.a. de fabrikanten Bitmain, Goldshell en Sensecap.

Samenwerking

Onze partners
Winkelwagen