Bezorging & retour

Bezorging

Na jouw bestelling gaan wij direct aan de slag. Concreet betekent dat wij je bestelling binnen 24 uur oppakken en verwerken. Na het verwerken van je bestelling, kun je je bestelling in de meeste gevallen binnen 7 werkdagen ophalen. Mocht je de voorkeur hebben dat wij jouw bestelling toesturen, dan is dat gratis bij bestellingen boven 100,- Euro.

Retourneren

Mocht je ontevreden zijn over het bestelde product dat je hebt ontvangen, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst, terugsturen naar FreshMiners. Neem hiervoor te allen tijde eerst per mail contact met ons op. De miners kunnen teruggestuurd worden naar het adres dat je vindt op de contactpagina. Stuur het product met aankoopbewijs retour. De retourkosten evenals de risico’s van verzending zijn voor eigen rekening. Wij zijn niet aansprakelijk voor onverzekerde retourzendingen.

Lees onze algemene voorwaarden met betrekking tot het ontvangst nemen en gebruik van het product, om aanspraak te maken op een (volledige) refund van je bestelde miner.  

Terugbetaling

Terugbetaling vindt plaats wanneer je retourzending is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren, afhankelijk van de gekozen betaalmethode.

Winkelwagen